Future Sustainable Food Systems

RSS feed of this list

  1. The complexity of sustainable diets

    Tuomisto, H. L., 15 Apr 2019, In : Nature Ecology & Evolution. 2019, 3

    Research output: Contribution to journalComment/debateScientific

  2. Miten kuluttajat suhtautuvat viljeltyyn lihaan ja solumaatalouden tuotteisiin?

    Ryynänen, T. T., 2018, In : Ruralia. 2018, 2, p. 8-9 2 p.

    Research output: Contribution to journalOther articlesScientific

  3. Agroekologiset symbioosit ja solumaatalous: Ympäristövaikutukset, eettinen kestävyys ja yhteiskunnallinen hyväksyttävyys

    Tuomisto, H. L. & Ryynänen, T. T., 31 Aug 2018, In : Helsingin Yliopisto. Ruralia-Instituutti. Raportteja. 2018, 183, p. 29 1 p.

    Research output: Contribution to journalMeeting AbstractResearch

  4. Effect of environmental changes on vegetable and legume yields and nutritional quality

    Scheelbeek, P. F. D., Bird, F. A., Tuomisto, H. L., Green, R., Harris, F. B., Joy, E. J. M., Chalabi, Z., Allen, E., Haines, A. & Dangour, A. D., 26 Jun 2018, In : Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America. 115, 26, p. 6804-6809 6 p.

    Research output: Contribution to journalArticleScientificpeer-review

  5. Importance of considering environmental sustainability in dietary guidelines

    Tuomisto, H. L., 2018, In : The Lancet Planetary Health. 2, 8, p. e331-e332 2 p.

    Research output: Contribution to journalComment/debateScientificpeer-review