Hely Tuorila

RSS feed of this list

  1. Sweet taste exposure and the subsequent acceptance and preference for sweet taste in the diet: systematic review of the published literature

    Appleton, K. M., Tuorila, H., Bertenshaw, E. J., de Graaf, C. & Mela, D. J., Mar 2018, In : American Journal of Clinical Nutrition. 107, 3, p. 405-419 15 p.

    Research output: Contribution to journalReview ArticleScientificpeer-review

  2. Impact of iodized table salt on the sensory characteristics of bread, sausage and pickle

    Greis, M., Seppa, L., Venalainen, E. R., Lyytikainen, A. & Tuorila, H., 2018, In : Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 93, p. 606-612 7 p.

    Research output: Contribution to journalArticleScientificpeer-review

  3. Affective responses to sweet products and sweet solution in British and Finnish adults

    Tuorila, H., Keskitalo-Vuokko, K., Perola, M., Spector, T. & Kaprio, J., 2017, In : Food Quality and Preference. 62, p. 128-136 9 p.

    Research output: Contribution to journalArticleScientificpeer-review

  4. Huomenna syödään hyönteisruokaa – vai syödäänkö? Hyvä ravintoarvo ei auta, jos hyönteistuotteet eivät miellytä kuluttajaa

    Mutanen, M. & Tuorila, H., 2016, In : Duodecim. 132, 13-14, p. 1205-1207 3 p.

    Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  5. Annual variation in sensory characteristics of seventeen apple cultivars

    Seppä, L. E., Tahvonen, R. & Tuorila, H. M., 2016, In : Agricultural and Food Science. 25, 3, p. 202-215 and i-iv (suppl. tables) 18 p.

    Research output: Contribution to journalArticleScientificpeer-review

  6. Application of the European Test of Olfactory Capabilities in patients with olfactory impairment

    Joussain, P., Bessy, M., Faure, F., Bellil, D., Landis, B. N., Hugentobler, M., Tuorila, H., Mustonen, S., Vento, S., Delphin-Combe, F., Krolak-Salmon, P., Rouby, C. & Bensafi, M., 2016, In : European Archives of Oto-Rhino-Laryngology. 273, 2, p. 381-390 10 p.

    Research output: Contribution to journalArticleScientificpeer-review

  7. Leivän suolapitoisuuden vaikutus kulutukseen; kokeellinen tutkimus vähennetyn suolapitoisuuden seurauksista toimipaikkaruokalassa.

    Salovaara, H. O., Tuorila, H. M. & Kurkela, R., 1984, Helsingin yliopisto, elintarvikekemian ja -tekno­logian laitos. 17 p. (EKT-sarja)

    Research output: Book/ReportBookScientificpeer-review

  8. Vähäsuolainen ruokaleipä ja kuluttajat

    Salovaara, H. O., Lähteenmäki, L. & Tuorila, H. M., 1984, In : Leipuri. 1984, 10, p. 28-32

    Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  9. Leivän hankinnasta, kulutuksesta ja valintaperusteista

    Tuorila, H. M., Salovaara, H. O., Lähteenmäki, L. & Mäki-Reinikka, P., 1985, In : Kotitalous. 1985, 2, p. 26-30

    Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  10. Kuluttajan käsityksiä leivästä ja leipomoista

    Lähteenmäki, L., Salovaara, H. O. & Tuorila, H. M., 1985, In : Leipuri. 1985, 1, p. 22-27

    Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 ...25 Next