Hanna Tuomisto

Henkilö

Tutkimuksen ja opetuksen kuvaus

Hanna on kestävien ruokajärjestelmien apulaisprofessori.  Hänen tehtävänkuvaansa kuuluvat uusien tutkimusprojektien kehittäminen kestäviin ruokajärjestelmiin liittyen. Hänen erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat elinkaariarviointi, maatalouden ja ruoantuotannon ympäristövaikutukset sekä uudet ruoantuotantoteknologiat (kuten keinoliha).

Sulje

Viimeisimmät julkaisut

  1. The eco‐friendly burger: Could cultured meat improve the environmental sustainability of meat products?

    Tuomisto, H. L., 2019, julkaisussa : EMBO Reports. 20, e47395.

    Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKommenttiTieteellinen

  2. The potential of future foods for sustainable and healthy diets

    Parodi, A., Leip, A., De Boer, I. J. M., Slegers, P. M., Ziegler, F., Temme, E. H. M., Herrero, M., Tuomisto, H. L., Valin, H., Van Middelaar, C. E., Van Loon, J. J. A. & Van Zanten, H. H. E., 14 joulukuuta 2018, julkaisussa : Nature sustainability. 1, 12, s. 782-789 8 Sivumäärä

    Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  3. Keinoliha ja ruuantuotannon haasteet

    Tuomisto, H. L., joulukuuta 2018, julkaisussa : Skeptikko. 4

    Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliYleistajuinen

Näytä kaikki (9) »

Viimeisimmät aktiviteetit

  1. Keinolihan perusteet, mahdollisuudet ja haasteet

    Hanna Tuomisto (Puhuja)
    7 marraskuuta 2018

    Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

  2. Life cycle assessment of cultured meat combined with assessment of opportunity costs of land use

    Hanna Tuomisto (Puhuja)
    18 lokakuuta 2018

    Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

  3. Life cycle assessment of cultured meat combined with assessment of opportunity costs of land use

    Hanna Tuomisto (Puhuja)
    18 lokakuuta 2018

    Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Näytä kaikki (9) »

ID: 90060065