Hanna Tuomisto

Henkilö

Tutkimuksen ja opetuksen kuvaus

Hanna on kestävien ruokajärjestelmien apulaisprofessori.  Hänen tehtävänkuvaansa kuuluvat uusien tutkimusprojektien kehittäminen kestäviin ruokajärjestelmiin liittyen. Hänen erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat elinkaariarviointi, maatalouden ja ruoantuotannon ympäristövaikutukset sekä uudet ruoantuotantoteknologiat (kuten keinoliha).

Sulje

Viimeisimmät julkaisut

  1. Effect of environmental changes on vegetable and legume yields and nutritional quality

    Scheelbeek, P. F. D., Bird, F. A., Tuomisto, H. L., Green, R., Harris, F. B., Joy, E. J. M., Chalabi, Z., Allen, E., Haines, A. & Dangour, A. D., 26 kesäkuuta 2018, julkaisussa : Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America. 115, 26, s. 6804-6809 6 Sivumäärä

    Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  2. Importance of considering environmental sustainability in dietary guidelines

    Tuomisto, H. L., 2018, julkaisussa : The Lancet Planetary Health. 2, 8

    Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKommenttiTieteellinenvertaisarvioitu

Näytä kaikki (3) »

ID: 90060065