Hely Tuorila

Henkilö

Viimeisimmät julkaisut

  1. Sweet taste exposure and the subsequent acceptance and preference for sweet taste in the diet: systematic review of the published literature

    Appleton, K. M., Tuorila, H., Bertenshaw, E. J., de Graaf, C. & Mela, D. J., maaliskuuta 2018, julkaisussa : American Journal of Clinical Nutrition. 107, 3, s. 405-419 15 Sivumäärä

    Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  2. Impact of iodized table salt on the sensory characteristics of bread, sausage and pickle

    Greis, M., Seppa, L., Venalainen, E. R., Lyytikainen, A. & Tuorila, H., 2018, julkaisussa : Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 93, s. 606-612 7 Sivumäärä

    Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  3. Affective responses to sweet products and sweet solution in British and Finnish adults

    Tuorila, H., Keskitalo-Vuokko, K., Perola, M., Spector, T. & Kaprio, J., 2017, julkaisussa : Food Quality and Preference. 62, s. 128-136 9 Sivumäärä

    Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Näytä kaikki (247) »

Viimeisimmät aktiviteetit

  1. Chemosensory perception. (Lehti)

    Hely Tuorila (Toimituskunnan jäsen (member of editorial board))
    2007 → …

    Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitTiedelehden toimittaja

  2. LWT-Food Science And Technology (Lehti)

    Hely Tuorila (Toimituskunnan jäsen (member of editorial board))
    2006 → …

    Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitTiedelehden toimittaja

  3. Journal of Sensory Studies (Lehti)

    Hely Tuorila (Toimituskunnan jäsen (member of editorial board))
    2005 → …

    Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitTiedelehden toimittaja

Näytä kaikki (4) »

ID: 30186