Mari Niva

Henkilö

    Tieteenalat

  • 5141 Sosiologia - kulutustutkimus, kuluttajatutkimus, ruokakulttuuri, syömisen käytännöt, kestävä syöminen

Koulutustiedot

FT
Sulje

Viimeisimmät julkaisut

  1. Insect consumption attitudes among vegans, non-vegan vegetarians, and omnivores

    Elorinne, A-L., Niva, M. H., Vartiainen, O. & Väisänen, P., 29 tammikuuta 2019, julkaisussa : Nutrients. 11, s. 292 14 Sivumäärä

    Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  2. Taking a stand through food choices? Characteristics of political food consumption and consumers in Finland

    Niva, M. & Jallinoja, P., joulukuuta 2018, julkaisussa : Ecological Economics. 154, s. 349-360 12 Sivumäärä

    Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  3. Yksin ja yhdessä syöminen modernissa kulutusyhteiskunnassa

    Koponen, S. J., Niva, M. H. & Mäkelä, J., joulukuuta 2018, Kulutus ja talous – Näkökulmia yhteiskunnan muutokseen: Juhlakirja professori Visa Heinosen 60-vuotispäiväksi . Autio, J., Autio, M., Kylkilahti, E. & Pantzar, M. (toim.). Helsinki: Helsingin yliopisto, Taloustieteen osasto, s. 55-67 13 Sivumäärä ( Department of Economics and Management Publications; painos 2018, nro 70).

    Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Näytä kaikki (41) »

Viimeisimmät aktiviteetit

  1. Maisterintutkielman tarkastus

    Mari Niva (Osallistuja)
    26 syyskuuta 2018

    Aktiviteetti: Muiden aktiviteettien tyypitTyypit: Muut aktiviteetit - Muu opetustyö

  2. Media & viestintä : kulttuurin ja yhteiskunnan tutkimuksen lehti (Lehti)

    Mari Niva (Arvioitsija (reviewer))
    25 syyskuuta 2018

    Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitKäsikirjoitusten vertaisarviointi

  3. Appetite (Lehti)

    Mari Niva (Arvioitsija (reviewer))
    7 syyskuuta 2018

    Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitKäsikirjoitusten vertaisarviointi

Näytä kaikki (99) »

Viimeisimmät projektit

  1. POPRASUS: Politiikka, käytännöt ja kestävän ruokavalion muutospotentiaali

    Jallinoja, P., Niva, M. & Jauho, M.

    SUOMEN AKATEMIA

    01/09/201631/08/2020

    Projekti: Tutkimusprojekti_Tutkimus

  2. Ruokamarkkinoiden muuttuvat rakenteet ja kilpailun toimivuus

    Peltoniemi, A. & Niva, M.

    01/06/201631/03/2019

    Projekti: Tutkimusprojekti_Tutkimus

Näytä kaikki (6) »

ID: 45621531