Marjo Särkkä-Tirkkonen

Henkilö

Koulutustiedot

Elintarviketieteiden maisteri, ETM
Sulje

Valikoidut julkaisut

  1. Quality assessment of baby food made of different pre-processed organic raw materials under industrial processing conditions

    Seidel, K., Kahl, J., Paoletti, F., Birlouez, I., Busscher, N., Kretzschmar, U., Sarkka-Tirkkonen, M., Seljasen, R., Sinesio, F., Torp, T. & Baiamonte, I., 2015, julkaisussa : Journal of Food Science and Technology. 52, 2, s. 803-812 10 Sivumäärä

    Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  2. Perceptions of food and its locality among Russian tourists in the South Savo region of Finland

    Mynttinen, S., Logren, J., Särkkä-Tirkkonen, M. & Rautiainen, T., 2015, julkaisussa : Tourism Management. 2015 , 48, s. 455-466 12 Sivumäärä, JTMA-D-14-00123R5.

    Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  3. Potential of front face fluorescence as a monitoring tool of neoformed compounds in industrially processed carrot baby food

    Acharid, A., Rizkallah, J., Ait-Ameur, L., Neugnot, B., Seidel, K., Särkkä-Tirkkonen, M., Kahl, J. & Birlouez-Aragon, I., 2012, julkaisussa : LWT-Food Science and Technology. 49, 2, s. 305–311 7 Sivumäärä

    Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  4. FINLAND - Land of purity and authencity

    Särkkä-Tirkkonen, M., 2011, julkaisussa : Qualigeo-Journal of Geographical Indications in Europe and Worldwide. 2, s. 52-63

    Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinen

  5. Social capital and entrepreneurial behaviour advancing innovativeness in interaction between small rural entrepreneurs and researchers: A phenomenographic study

    Iivonen, S., Kyrö, P., Mynttinen, S., Särkkä-Tirkkonen, M. & Kahiluoto, H., 2011, julkaisussa : Journal of Agricultural Education and Extension. 17, 1, s. 37-51 15 Sivumäärä

    Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  6. Overview on different sterilization techniques for baby food

    Särkkä-Tirkkonen, M., Väisänen, H-M., Beck, A., Kretschmar, U. & Kathrin, S., 2010, Mikkeli: Ruralia-instituutti. 21 Sivumäärä (Reports; nro 60)

    Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

  7. Pilot scale application of ozonated water wash –effect on microbiological and sensory quality parameters of processed iceberg lettuce during shelf-life

    Särkkä-Tirkkonen, M., Leskinen, M. & Ölmez, H., 2008, Cultivating the future based on science. Volume 2: Livestock, socio-economy and cross disciplinary research in organic agriculture: Proceedings of the Second Scientific Conference of the International Society of Organic Agriculture Research (ISOFAR), held at the 16th IFOAM Organic World Conference in Cooperation with the International Federation of Organic Agriculture Movements (IFOAM) and the Consorzio ModenaBio in Modena, Italy, 18-20 June, 2008. Neuhoff, D., Halberg, N., T. A., Lockeretz, W., Thommen, A., Rasmussen, I. A., Hermansen, J., Vaarst, M., Lueck, L., Caporali, F., Jensen, H. H., Migliorini, P. & Willer, H. (toim.). Bonn: International Society of Organic Agriculture Research (ISOFAR), s. 772-775

    Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  8. Case study: assessment of chlorine replacement strategies for fresh-cut vegetables : results of a[n] European research project on the quality of low input foods

    Ölmez, H., Särkkä-Tirkkonen, M., Leskinen, M. & Kretzschmar, U., 2008, Frick: Research Institute of Organic Agriculture. 73 Sivumäärä (Report / EU project no. 50635 "Quality Low Input Food5; nro 13)

    Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

Näytä kaikki (56) »

Viimeisimmät aktiviteetit

  1. MATIS OHF

    Marjo Särkkä-Tirkkonen (Vieraileva tutkija), Hanna-Maija Elina Väisänen (Vieraileva tutkija), Minna Junttila (Muu rooli)
    5 joulukuuta 20186 joulukuuta 2018

    Aktiviteetti: Ulkoisessa instituutiossa vierailun tyypitAkateeminen vierailu toiseen organisaatioon

  2. Geographic Indication is telling the origin of the food

    Marjo Särkkä-Tirkkonen (Kutsuttu puhuja)
    23 marraskuuta 2018

    Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä

  3. EU:n nimisuojajärjestelmä vs. tavaramerkit

    Marjo Särkkä-Tirkkonen (Kutsuttu puhuja)
    9 lokakuuta 2018

    Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä

Näytä kaikki (73) »

ID: 53223