Marjo Särkkä-Tirkkonen

Henkilö

Koulutustiedot

Elintarviketieteiden maisteri, ETM
Sulje

Valikoidut julkaisut

  1. Quality assessment of baby food made of different pre-processed organic raw materials under industrial processing conditions

    Seidel, K., Kahl, J., Paoletti, F., Birlouez, I., Busscher, N., Kretzschmar, U., Sarkka-Tirkkonen, M., Seljasen, R., Sinesio, F., Torp, T. & Baiamonte, I. 2015 julkaisussa : Journal of Food Science and Technology. 52, 2, s. 803-812 10 Sivumäärä

    Tutkimustuotos: Tieteellinen - vertaisarvioituArtikkeli

  2. Perceptions of food and its locality among Russian tourists in the South Savo region of Finland

    Mynttinen, S., Logren, J., Särkkä-Tirkkonen, M. & Rautiainen, T. 2015 julkaisussa : Tourism Management. 2015 , 48, s. 455-466 12 Sivumäärä, JTMA-D-14-00123R5

    Tutkimustuotos: Tieteellinen - vertaisarvioituArtikkeli

  3. Potential of front face fluorescence as a monitoring tool of neoformed compounds in industrially processed carrot baby food

    Acharid, A., Rizkallah, J., Ait-Ameur, L., Neugnot, B., Seidel, K., Särkkä-Tirkkonen, M., Kahl, J. & Birlouez-Aragon, I. 2012 julkaisussa : LWT-Food Science and Technology. 49, 2, s. 305–311 7 Sivumäärä

    Tutkimustuotos: Tieteellinen - vertaisarvioituArtikkeli

  4. FINLAND - Land of purity and authencity

    Särkkä-Tirkkonen, M. 2011 julkaisussa : Qualigeo-Journal of Geographical Indications in Europe and Worldwide. 2, s. 52-63

    Tutkimustuotos: TieteellinenArtikkeli

  5. Social capital and entrepreneurial behaviour advancing innovativeness in interaction between small rural entrepreneurs and researchers: A phenomenographic study

    Iivonen, S., Kyrö, P., Mynttinen, S., Särkkä-Tirkkonen, M. & Kahiluoto, H. 2011 julkaisussa : Journal of Agricultural Education and Extension. 17, 1, s. 37-51 15 Sivumäärä

    Tutkimustuotos: Tieteellinen - vertaisarvioituArtikkeli

  6. Overview on different sterilization techniques for baby food

    Särkkä-Tirkkonen, M., Väisänen, H-M., Beck, A., Kretschmar, U. & Kathrin, S. 2010 Mikkeli: Ruralia-instituutti. 21 Sivumäärä (Reports; nro 60)

    Tutkimustuotos: Tieteellinen - vertaisarvioituKirja

  7. Pilot scale application of ozonated water wash –effect on microbiological and sensory quality parameters of processed iceberg lettuce during shelf-life

    Särkkä-Tirkkonen, M., Leskinen, M. & Ölmez, H. 2008 Cultivating the future based on science. Volume 2: Livestock, socio-economy and cross disciplinary research in organic agriculture: Proceedings of the Second Scientific Conference of the International Society of Organic Agriculture Research (ISOFAR), held at the 16th IFOAM Organic World Conference in Cooperation with the International Federation of Organic Agriculture Movements (IFOAM) and the Consorzio ModenaBio in Modena, Italy, 18-20 June, 2008. Neuhoff, D., Halberg, N., T. A., Lockeretz, W., Thommen, A., Rasmussen, I. A., Hermansen, J., Vaarst, M., Lueck, L., Caporali, F., Jensen, H. H., Migliorini, P. & Willer, H. (toim.). Bonn: International Society of Organic Agriculture Research (ISOFAR), s. 772-775

    Tutkimustuotos: Tieteellinen - vertaisarvioituKonferenssiartikkeli

  8. Case study: assessment of chlorine replacement strategies for fresh-cut vegetables : results of a[n] European research project on the quality of low input foods

    Ölmez, H., Särkkä-Tirkkonen, M., Leskinen, M. & Kretzschmar, U. 2008 Frick: Research Institute of Organic Agriculture. 73 Sivumäärä (Report / EU project no. 50635 "Quality Low Input Food5; nro 13)

    Tutkimustuotos: Tieteellinen - vertaisarvioituKirja

Näytä kaikki (56) »

Viimeisimmät aktiviteetit

  1. 10th International Conference on Culinary Arts and Sciences

    Särkkä-Tirkkonen, M. (Posteriesitys)
    5 heinäkuuta 20177 heinäkuuta 2017

    Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistuminen tai tapahtuman järjestäminenPublic Talks

  2. NJF 4th Organic Conference 487 NJF Seminar

    Särkkä-Tirkkonen, M. (Puhuja: esitelmän pitäjä)
    19 kesäkuuta 201721 kesäkuuta 2017

    Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistuminen tai tapahtuman järjestäminenKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

  3. Alkuperästä bisnestä

    Särkkä-Tirkkonen, M. (Puhuja: puheenjohtaja)
    19 joulukuuta 2016

    Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistuminen tai tapahtuman järjestäminenKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Näytä kaikki (67) »

ID: 53223