Marjo Särkkä-Tirkkonen

Henkilö

Koulutustiedot

Elintarviketieteiden maisteri, ETM
Sulje

Valikoidut julkaisut

  1. Quality assessment of baby food made of different pre-processed organic raw materials under industrial processing conditions

    Seidel, K., Kahl, J., Paoletti, F., Birlouez, I., Busscher, N., Kretzschmar, U., Sarkka-Tirkkonen, M., Seljasen, R., Sinesio, F., Torp, T. & Baiamonte, I. 2015 julkaisussa : Journal of Food Science and Technology. 52, 2, s. 803-812 10 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  2. Perceptions of food and its locality among Russian tourists in the South Savo region of Finland

    Mynttinen, S., Logren, J., Särkkä-Tirkkonen, M. & Rautiainen, T. 2015 julkaisussa : Tourism Management. 2015 , 48, s. 455-466 12 Sivumäärä, JTMA-D-14-00123R5

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  3. Potential of front face fluorescence as a monitoring tool of neoformed compounds in industrially processed carrot baby food

    Acharid, A., Rizkallah, J., Ait-Ameur, L., Neugnot, B., Seidel, K., Särkkä-Tirkkonen, M., Kahl, J. & Birlouez-Aragon, I. 2012 julkaisussa : LWT-Food Science and Technology. 49, 2, s. 305–311 7 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  4. FINLAND - Land of purity and authencity

    Särkkä-Tirkkonen, M. 2011 julkaisussa : Qualigeo-Journal of Geographical Indications in Europe and Worldwide. 2, s. 52-63

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuB1 Kirjoitus tieteellisessä aikakauslehdessä

  5. Social capital and entrepreneurial behaviour advancing innovativeness in interaction between small rural entrepreneurs and researchers: A phenomenographic study

    Iivonen, S., Kyrö, P., Mynttinen, S., Särkkä-Tirkkonen, M. & Kahiluoto, H. 2011 julkaisussa : Journal of Agricultural Education and Extension. 17, 1, s. 37-51 15 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  6. Overview on different sterilization techniques for baby food

    Särkkä-Tirkkonen, M., Väisänen, H-M., Beck, A., Kretschmar, U. & Kathrin, S. 2010 Mikkeli: Ruralia-instituutti. 21 Sivumäärä (Reports; nro 60)

    Julkaisu: Kirja/kokoomateosC1 Kustannettu tieteellinen erillisteos

  7. Pilot scale application of ozonated water wash –effect on microbiological and sensory quality parameters of processed iceberg lettuce during shelf-life

    Särkkä-Tirkkonen, M., Leskinen, M. & Ölmez, H. 2008 s. 772-775

    Julkaisu: KonferenssijulkaisuA4 Artikkeli konferenssijulkaisussa (vertaisarvioitu)

  8. Case study: assessment of chlorine replacement strategies for fresh-cut vegetables : results of a[n] European research project on the quality of low input foods

    Ölmez, H., Särkkä-Tirkkonen, M., Leskinen, M. & Kretzschmar, U. 2008 Frick: Research Institute of Organic Agriculture. 73 Sivumäärä (Report / EU project no. 50635 "Quality Low Input Food5; nro 13)

    Julkaisu: Kirja/kokoomateosC1 Kustannettu tieteellinen erillisteos

Näytä kaikki (55) »

Viimeisimmät aktiviteetit

  1. Alkuperästä bisnestä

    Särkkä-Tirkkonen, M. (Puhuja: puheenjohtaja)
    19 joulukuuta 2016

    Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistuminen tai tapahtuman järjestäminenKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

  2. Mikkelin Rotaryklubin ja Mikkeli-Naisvuoren rotaryklubin kokous

    Särkkä-Tirkkonen, M. (Puhuja: esitelmän pitäjä)
    29 elokuuta 2016

    Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistuminen tai tapahtuman järjestäminenPublic Talks

  3. The Finnish nature – home of pure food and inspiration

    Särkkä-Tirkkonen, M. (Puhuja: esitelmän pitäjä)
    24 elokuuta 2016

    Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistuminen tai tapahtuman järjestäminenKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Näytä kaikki (65) »

ID: 53223