Piia Jallinoja

Henkilö

Lisätietoja affiliaatiostatutkijana 1995 - 2001 (Sosiologian laitos, Valt. tdk.), 2015 alkaen Talouden ja politiikan tutkimuksen laitos, Valt. tdk)

Viimeisimmät julkaisut

  1. Miten Suomi söi 2008–2016? Erityisruokavaliot ja niiden taustatekijät

    Jallinoja, P. T., Jauho, M. M. K. & Pöyry, E. I., 12 huhtikuuta 2019, julkaisussa : Yhteiskuntapolitiikka. 84, 2, s. 135-151 17 Sivumäärä

    Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  2. Taking a stand through food choices? Characteristics of political food consumption and consumers in Finland

    Niva, M. & Jallinoja, P., joulukuuta 2018, julkaisussa : Ecological Economics. 154, s. 349-360 12 Sivumäärä

    Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  3. Ruuan yltäkylläisyys ja rajat - sosiologisia havaintoja Suomesta

    Jallinoja, P., Mäkelä, J. & Niva, M., 2018, julkaisussa : Duodecim. 134, 15, s. 1501-1507 7 Sivumäärä

    Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Näytä kaikki (37) »

Viimeisimmät aktiviteetit

  1. Tthe 13th Nordic Environmental Social Science Conference. 6–8th June, 2017, Tampere, Finland

    Markus Vinnari (Puhuja: esitelmän pitäjä), Piia Tuuli Jallinoja (Osallistuja), Mari Niva (Osallistuja)
    5 kesäkuuta 20178 kesäkuuta 2017

    Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

  2. Mihin ruokatrendit vievät meitä seuraavaksi?

    Piia Jallinoja (Puhuja)
    25 huhtikuuta 2017

    Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

  3. VEGE, LIHA, KARPPI, PALEO – navigointia ruokatrendien maailmassa

    Piia Jallinoja (Puhuja)
    30 maaliskuuta 2017

    Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Näytä kaikki (41) »

Viimeisimmät projektit

  1. LEPOLA: Liikkumattomuuden ja epäterveellisen ruokavalion polarisoituminen

    Jallinoja, P. & Jauho, M.

    VALTIONEUVOSTON KANSLIA

    01/01/201531/01/2016

    Projekti: Tutkimusprojekti

  2. Fatty foods and fat bodies: Diversification of ideals and practices in healthy eating

    Jallinoja, P., Niva, M., Mäkelä, J., Jauho, M., Kahma, N., Harjunen, H., Aho, T. & Helakorpi, S.

    01/09/201131/08/2015

    Projekti: Tutkimusprojekti

Näytä kaikki (3) »

ID: 45619570