Piia Jallinoja

RSS-syöte listasta

  1. Miten Suomi söi 2008–2016? Erityisruokavaliot ja niiden taustatekijät

    Jallinoja, P. T., Jauho, M. M. K. & Pöyry, E. I., 12 huhtikuuta 2019, julkaisussa : Yhteiskuntapolitiikka. 84, 2, s. 135-151 17 Sivumäärä

    Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  2. Taking a stand through food choices? Characteristics of political food consumption and consumers in Finland

    Niva, M. & Jallinoja, P., joulukuuta 2018, julkaisussa : Ecological Economics. 154, s. 349-360 12 Sivumäärä

    Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  3. Ruuan yltäkylläisyys ja rajat - sosiologisia havaintoja Suomesta

    Jallinoja, P., Mäkelä, J. & Niva, M., 2018, julkaisussa : Duodecim. 134, 15, s. 1501-1507 7 Sivumäärä

    Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  4. Using the critical incident technique for qualitative process evaluation of interventions: The example of the “Let's Move It” trial

    Kostamo, K. H., Jallinoja, P. T., Vesala, K. M., Araujo-Soares, V., Sniehotta, F. F. & Hankonen, N. E., 15 toukokuuta 2019, julkaisussa : Social Science & Medicine. 232

    Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  5. Veganism and plant-based eating: Analysis of interplay between discursive strategies and lifestyle political consumerism

    Jallinoja, P., Vinnari, M. & Niva, M., 2018, The Oxford Handbook of Political Consumerism. Boström, M., Micheletti, M. & Oosterveer, P. (toim.). New York: Oxford University Press, 28 Sivumäärä (Oxford handbooks online).

    Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  6. Barriers to increasing plant protein consumption in Western populations

    Niva, M. H., Vainio, A. & Jallinoja, P. T., 2017, Vegetarian and plant-based diets in health and disease prevention. Mariotti, F. (toim.). London: Academic Press, s. 157-171 15 Sivumäärä 10

    Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  7. Ruoka ja syöminen terveyden ja nautinnon ristiaallokossa

    Jallinoja, P. T. & Mäkelä, M. J., 2017, Terveyssosiologian linjoja. Karvonen, S., Kestilä, L. & Mäki-Opas, T. (toim.). Helsinki: Gaudeamus, s. 158-170 13 Sivumäärä

    Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  8. Acceptability of Convenience Food Among Older People

    Peura-Kapanen, L. H., Jallinoja, P. T. & Kaarakainen, M. S., 2017, julkaisussa : SAGE Open. 2017, January-March 2017, s. 1-11 11 Sivumäärä

    Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  9. Onko vegaani uusi karppaaja vai liha uusi tupakka?

    Jallinoja, P. T., 22 marraskuuta 2015, julkaisussa : Vihreä Tuuma. 2016

    Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliYleistajuinen

  10. From beef to beans: Eating motives and the replacement of animal proteins with plant proteins among Finnish consumers

    Vainio, A., Niva, M., Jallinoja, P. & Latvala, T., 1 marraskuuta 2016, julkaisussa : Appetite. 106, s. 92-100 9 Sivumäärä

    Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Edellinen 1 2 3 4 Seuraava