Xiaolan He

Henkilö

Viimeisimmät julkaisut

1. Mitogenomics of Blasia pusilla as a tool for agricultural productivity

Sablok, G., He, X., Miranto, M. J., Flores, J. R., Peltomaa, E. T., Sleith, R., Karol, K., Delwiche, C., Bell, N., Paulin, L. G., Poczai, P. & Hyvönen, J. T., 24 maaliskuuta 2019.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitPosteriTutkimusvertaisarvioitu

2. Sequencing the plastid genome of giant ragweed (Ambrosia trifida, Asteraceae) from a herbarium specimen

Sablok, G., Amiryousefi, A., He, X., Hyvönen, J. T. & Poczai, P., 28 helmikuuta 2019, julkaisussa : Frontiers in plant science. 10, 18 Sivumäärä, 218.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

3. New national and regional biological records for Finland 9. Contributions to Bryophyta and Marchantiophyta 8.

Juutinen, R., Ulvinen, T., Kypärä, T., Huttunen, S., Vuorinen, K., Kuitunen, T., Parnela, A., Korvenpää, T., Syrjänen, K., Pihlaja, K., Köckinger, H., Konstantinova, N. A., Kestilä, A., Ervasti, E., He, X., Häyhä, T., Karttunen, K., Laaka-Lindberg, S., Torniainen, J., Vainio, O. & 2 muutaVasander, H. & Vuorinen, E., 30 marraskuuta 2018, julkaisussa : Memoranda Societatis pro Fauna et Flora Fennica. 2018, 94, s. 84-99 16 Sivumäärä, 76604.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Näytä kaikki (77) »