Foods for Special Dietary Needs: Non-dairy Plant-based Milk Substitutes and Fermented Dairy-type Products

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Outi Elina Makinen, Viivi Wanhalinna, Emanuele Zannini, Elke Karin Arendt

Kielienglanti
LehtiCritical Reviews in Food Science and Nutrition
Vuosikerta / volyymi56
Numero3
Sivunumerot339-349
Sivumäärä11
ISSN1040-8398
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 2016
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Ulkoiset yksiköt

Makinen, Outi Elina
  • Natl Univ Ireland Univ Coll Cork, Sch Food & Nutrit Sci, Cork Ctr Vitamin & Nutr Res D
Zannini, Emanuele
  • Natl Univ Ireland Univ Coll Cork, Sch Food & Nutrit Sci, Cork Ctr Vitamin & Nutr Res D
Arendt, Elke Karin
  • Natl Univ Ireland Univ Coll Cork, Sch Food & Nutrit Sci, Cork Ctr Vitamin & Nutr Res D

ID: 72077726