How young people in Finland respond to information about the origin of food products: The role of value orientations and product type

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Tommi Kumpulainen, Annukka Vainio, Mari Sandell, Anu Hopia

Kielienglanti
LehtiFood Quality and Preference
Vuosikerta / volyymi68
Sivunumerot173-182
Sivumäärä10
ISSN0950-3293
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - syyskuuta 2018
Julkaistu ulkoisestiKyllä
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Ulkoiset yksiköt

Kumpulainen, Tommi
  • Univ Turku, University of Turku, Funct Foods Forum, SeAMK
Vainio, Annukka
  • Nat Resources Inst Finland Luke, Natural Resources Institute Finland (Luke), Bioecon & Environm
Sandell, Mari
  • Univ Turku, University of Turku, Funct Foods Forum, SeAMK
Hopia, Anu
  • Univ Turku, University of Turku, Funct Foods Forum, SeAMK

ID: 121997614