Turvallista, ympäristöystävällistä ja kulttuurisesti tärkeää? Kotimaisuuden merkitys ruoan valinnassa

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKonferenssiartikkeliTieteellinen

Mari Niva, Ari Peltoniemi, Kristiina Aalto

Kielisuomi
LehtiSuomen Maataloustieteellisen Seuran tiedote
Vuosikerta / volyymi35
Sivunumerot1-7
Sivumäärä7
ISSN0358-5220
TilaJulkaistu - 18 heinäkuuta 2018
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa
TapahtumaMaataloustieteen päivät 2018 - Viikki, Helsinki, Suomi
Kesto: 10 tammikuuta 201811 tammikuuta 2018

    Tieteenalat

  • 5141 Sosiologia - alkuperä, kotimaisuus, kuluttajat, ruoankulutus, survey

Ulkoiset yksiköt

Peltoniemi, Ari
  • Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry

ID: 117654046